EEN JAAR VOORBIJ, HIERBIJ EEN VERSLAG VAN DE BETREFFENDE HEREN, WAT DE VERANDERINGEN HEBBEN GEBRACHT.

Hallo Beste leden.
Het is nu een jaar geleden dat Jack afgetreden is als voorzitter, en dan nu even een berichtje hoe Martijn en Jack dit hebben ervaren.

Wij moeten wel zeggen dat het wennen is voor zowel Martijn als Jack, want ja, de verantwoording loopt nu via Martijn 19RF014 als voorzitter van een groeiende vereniging met al zijn verantwoordingen in zowel Nederland als in Europa, denk maar aan de E.T.S.I. / E.C.C. Eurao en E.C.B.F. en zijn bezoeken aan het overleg over de nieuwe CB norm en PLC problematiek, en wat nog meer het probleem antennerecht.
Jack bleef achter de schermen actief als medewerker en adviseur, en natuurlijk zijn nieuwe functie als penningmeester, terwijl Martijn bezig was met het versterken van de contacten binnen Europa.

Wat willen we nu als RFDX vereniging?

Blijven groeien in leden.
Dit is enorm belangrijk, willen we als Nederlandse radioamateur vereniging serieus genomen worden.
Het is voor mij als voorzitter wel enorm vreemd om te zien dat je in Europa voor vol wordt aangezien, terwijl men hier in Nederland doet alsof je niet bestaat.
Daarom is het van belang om een grote hoeveelheid leden te hebben, zodat wij aan kunnen tonen dat wij een grote groep radio-, zend-, en luisteramateurs vertegenwoordigen.
En tevens er voor zorgen dat de nieuwe CB norm wordt afgerond, en aangenomen word door de EU.
Er wordt aan de contacten gewerkt met betrekking tot de E.C.C.

Daar wordt gesproken over een uitbreiding van de 11 meter mogelijkheden, want ook wij behartigen de belangen van de CB amateurs.

Verder hoop ik nog steeds dat als er leden zijn die ideeën of wensen hebben, en dit kenbaar maken naar ons toe als bestuur. Dit kun je doen door een e-mail te sturen naar
secretariaat(Replace this parenthesis with the @ sign)rfdx.eu of op teamspeak het georganiseerde vragen uurtje mee te maken.

Met vriendelijke groet
Martijn 19RF014-PD7MV Voorzitter Romeo Foxtrot DX club

 

 

Jack 19RF001-PA9RF Penningmeester en adviseur

 

 
Solar-Terrestrial Data


Copyright  RFDX © 2019. All Rights Reserved.